Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

invalide
invalide - 31-12-2010 10:19:42
Computers & Telefonie

Cartridge laten vullen

Beste fa,

de 21 en 22 zijn vermoedelijk gelijk aan de oude 56, 57 en 58 die ik ooit gebruikte, maar ik weet nog dat je eerst een puntje links moest afplakken, in printer, dan 1 rechts en dan weg halen en dan is deze gereset.

maar meestal werkt ook de truck met 4 oude niet meer werkende, dus print eerst met lege, en dat 3x dus met uitgedoogde die niets meer doen en dan lijkt nr 5 die gevuld is nieuwe en zal hij ook meestal deze als vol aangeven.

dus 2 manieren was er voor de oude, de 21 en 22 die erg op deze lijken heb ik nooit gehad maar een 3e manier is een chip reset apparaatje te kopen voor €9,99 en die is 1x contact maken en wachten dat rode lampje groen word.

de koppen reinigen kan ook maar meestal is dan in het lek bakje rechts in de printer zoveel lek inkt dat deze na 1x terug gaan weer vuil is.
dus soms helpt dit lek bakje schoonmaken ook zodat de printkop schoon bleef.
na jaren lang lekken had ik dit ook wel eens, dus flinke klont droge inkt die beide koppen vervuilde door deze drempel.

met een schroevendraaier was dit al weg te prikken.