Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

turfie
turfie - 31-12-2010 12:41:40
Auto & Vervoer

Kosten apk en grote beurt

Mijn ervaring met kwikfit zijn juist erg goed maar ik rijd mijn autootje al zo'n 14 jaar over deze aardkloot rond.

wat ik wel in de afgelopen jaren heb gemerkt is dat als je een grote beurt laat doen door de dealer je altijd erg duur uit bent (3 jaar garantie moet betaald worden) een grote beurt kan in principe door elke automonteur die zijn vak verstaat gedaan worden.

mijn raad aan jou is altijd van te voren een prijsafspraak te maken een grote beurt en apk keuring zijn vaste prijzen dan kan je over de onderdelen nog ff steggelen.

en 6,5 uur voor een grote beurt en 2 bandjes en wat remblokjes en een snaartje lijkt mij erg veel. dit zou in max 3 uurtjes doorwerken te realiseren zijn.

en volgens mij was het geen distributie riem anders had het wel op de bon gestaan hebben dat is wel duur en tijdrovend werk