Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sc
schutter76 - 31-12-2010 12:53:18
Auto & Vervoer

Kosten apk en grote beurt

Ook voor onderhoud en apk kun je shoppen door te googelen.zelf ga ik met mijn 11 jaar oude citroen naar kwikfit in heemskerk en zeer tot mijn tevredenheid is het onderhoud goed verlopen . nu is het zo dat ik zelf uit de autovak kom en genoeg verstand van mijn auto heb om mij geen onnodige onderdelen te laten Ƥansmeren"
maar verkijk je niet op het arbeidsloon dit is voor de verrichten arbeid beslist niet overdreven,.ja en onderdelen die versleten zijn moeten vervangen worden bij jonge auto''s is dat makkelijker dan bij wat oudere type's want een onderdeel dat vervangen wordt zijn er vaak andere onderdelen ( denk b.v.aan schroeven,boutenen en moeren)
ook kun je bij kwikfit via e-mail een prijsogave krijgen maar dan moet je nartuurlijk wel weten welke onderdelen e.v.vernieuwt en vervangen moeten worden maar het werkt.schutter