Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sp
spikkel - 01-01-2011 16:18:45
Computers & Telefonie

Cartridge laten vullen

Ik koop originele cartridges en vul deze na totdat de kwaliteit minder wordt. dit is na zo'n 12 keer. eerst had ik 56 en 57 van hp, nu de 300 xl zwart en kleur.

resetten heb ik nooit gedaan, waarschijnlijk omdat ik 1 cartridge in gebruik heb. de eerste keer geeft ie aan dat de cartridge bijna leeg is, daarna niet meer maar dat merk je snel genoeg aan het printresultaat. inkt koop ik bij stealx of 123ink.

in het verleden ook merkoze cartridges nagevuld maar die kon ik na hooguit 4 keer navullen weggooien door verkeerde kleur printen, onleesbaar printen, lekken enz. dan maar liever iets meer kwijt voor de originele zodat ik die zo'n 12 keer na kan vullen zonder problemen.

als je volgens de gebruiksaanwijzing navult zou ik niet weten waarom je printer helemaal onder de inkt zou komen te zitten. de mijne is van binnen nog helemaal schoon na 6 jaar. als je er geen vieze cartridges in stopt blijft ie gewoon schoon. mijn handen worden nog niet eens vies van het navullen.

navullen is echt heel simpel, hoe goedkoop de merkloze cartridges ook zijn, het kan echt niet op tegen navullen.