Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-01-2011 10:58:30
Voeding & Gezondheid

Waarom sommige diergeneesmiddelen niet voor mensen?

Haflinger, je schrijft: "een beroep op bijzondere bijstand doen? hahaha dat meen je toch niet? moet ik dat advies serieus nemen?". ik ken je € situatie niet, maar er is in dit mooie nederland heel veel meer stille armoede als je denkt. daarom meen ik dit terdege. wees blij als het niet voor je eigen situatie van toepassing is.

daarnaast blijf ik van mening dat voedingssupplementen voor dieren elementair anders zijn in vergelijk mens/dier. denk alleen maar aan de verhoudingen van de werkzame en hulpstoffen. een paard weegt " iets" meer als een gemiddeld mens, en daar zijn werkzame stoffen ook op gebaseerd. birdies schrijft: "bovendien wordt aan de samenstelling van medicijnen voor mensen hogere/strengere eisen gesteld voordat zij op de markt mogen worden gebracht." en hier ben ik het mee eens.

expirementeren met je eigen gezondheid zonder medische kennis is je eigen risico.