Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-01-2011 20:23:12
Voeding & Gezondheid

Waarom sommige diergeneesmiddelen niet voor mensen?

Je zou het behalve aan de apotheker ool aan een dierenarts kunnen vragen.
er is idd een twist over het feit of alleen glucosamine beter werkt dan gluosamine plus condroitine en msm. zelf gebruik ik wat jij gebruikt voor mijn arthrose-duimen en het helpt. het werkt niet voor alle soorten arthrose, dus aan wie direkt alweer over een placebo-effect begint te praten omdat hij er wss een artikeltje over heeft gelezen zou ik zeggn: wees voorzichtig met je stellingen.
anderzijds worden er voor dieren veel humane medicijnen gebruikt, het omgekeerde praktisch niet, dus idd wees heel voorzichtig, er zijn grote verschillen. vele dierenmedicijnen zijn toxisch voor mensen en viceversa. v. paracetamol x dieren en lidocaine voor dieren. plus dan nog de excipienten (sorry no trema's) het inerte deel van en geneesmiddel.
lees ook dit eens http://nl.wikipedia.org/wiki/dierproef
doe geen domme dingen. je riskeert veel.