Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bv
bvdhemel - 05-01-2011 13:33:47
Elektronica & TV

Bij wie is mobielbellen per secondeal omgezet?

Ik heb de brief met bevestiging goed gelezen. die was gedateerd op 3 nov en het zou 8 dagen na dagtekening duren om te annuleren. nadat deze periode verstreken zou zijn zouden ze de contractwijzing verwerken. 3+8=11 november.
rond deze datum lag mijn notamoment.
het heeft echter nog een maand geduurd 13 december, voor het omgezet werd.
en inderdaad ik vind ook dat je recht hebt op teruggave, maar ik heb geen zin om hier verder over te bekvechten. dan beter naar een ander stappen, maar heb begrepen dat er meer zijn die per minuut afrekenen. en overstappen kost ook weer afsluitkosten.
ik denk dat er bij andere providers ook weleens iets gebeurt. en ja kpn is duur, maar heb altijd en overal bereik, wat ik ook belangrijk vind.
moet wel zeggen dat ik het eenvoudigste abonnement heb. dus mensen die veel gebruik maken van hun gsm(email,sms bellen etc.)zijn dan wel duurder uit denk ik.