Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-01-2011 09:43:31
Voeding & Gezondheid

Wat kosten brillenglazen?

leuk deze reclame voor eigen zaak, maar ik vind dat je aan de hele dure kant bent. bij mij kostte een gewoon enkelvoudig kunststof glas index 1.6, 89 euro ,want 1.5 is weinig meer mee te doen omdat dit glas vrij hard is en niet geschikt is om in te boren en wat snel splintert. compleet met een mooie groene ontspiegeling.

als je standaard 1,6 glazen neemt dan zijn ze 85,00 per glas. maar tonvandijk vroeg vaan galzen met cylinder -4.75, as 139, additie 2.50; links cylinder -3.50, as 050 dus kom je in receptwerk en dan betaal je beduidend meer.

weet jij een leverancier die deze sterktes voor 89.00 euro in 1,6 verkoopprijs kan leveren dan hou ik mij direct aanbevolen.