Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-01-2011 14:29:19
Garantie & Verzekeringen

Wa verzekering tegenpartij geeft niet thuis

Susannef schreef op zaterdag 8 jan 2011, 00:48: @base1987; is er een schade-expert van de verzekeraar van de tegenpartij bijgeweest voor tot reparatie werd overgegaan en is er toestemming voor reparatie gegeven?
indien ja, dan zal deze verzekeraar toch echt tot betaling aan u dan wel uw schadeherstelbedrijf over moeten gaan.
indien nee, dan loopt u helaas het risico dat ze zeggen dat u zonder toestemming van hun kant hebt laten repareren en om die reden niet tot betaling over zullen gaan.

is uw reparateur trouwens bij de focwa aangesloten?

ja, deze is bij focwa aangesloten.


vladja ik ben inderdaad zelf verantwoordelijk voor deze reparatie en ik snap dat herstelbedrijf ook op geld zit te wachten...

maar het is toch van de zotte dat er op 27 oktober een aanrijding heeft plaatsgevonden waarbij de tegenpartij direct schuld bekent heeft maar waarop ik tot op heden nog steeds niks over uitbetaling gehoord heb.

zijn verzekering zegt nog steeds op aanvullende gegevens van de verzekerde te wachten en de verzekerde negeert elke vorm van contact met zijn verzekering...

daar sta ik toch helemaal buiten?

maar vladja ik ga vandaag nog jou brief aangetekent op de post doen en dan hoor je wel wat de uitwerking is...

bedankt!