Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

quantas
quantas - 08-01-2011 17:23:15
Winkels & Webshops

Perla koffie pads van ah

[edit redactie]
ah gaat idd na 1 melding niet de gehele zending koffie nakijken, maar komen er meerdere dan gebeurt dat wel degelijk ja.

je neemt het alleen op voor de eenling die nu vind dat de koffie anders smaakt, weet je het proces van koffiebranden uberhaubt wel en hoe het getest word ik denk het niet, ik kan je wel een keer een rondleiding bezorgen via een klant van mij.

en uiteraard kan er iets fout gaan daarom zijn we ook mensen [edit redactie]
maar als er wat fout gaat haalt in dit geval ah de gehele zending terug, alleen dan zijn ze er 1 zelf achtergekomen dmv testen die gewoonweg heel het proces gebeuren of er zijn in zeer korte tijd heel veel meldingen gekomen.

in dit geval is er op duizenden gebruikers 1 mens wat denkt dat het anders is en dus gebeurt er niks want met de koffie is niks mis gebleken ( en ja dat weet ik uit betrouwbare bron dat dat na elke melding echt wel serieus genomen word ook bij ah)

dus conclusie is het ligt gewoon aan de ts zelf.

[edit redactie - off-topic]