Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 10-01-2011 15:11:08
Winkels & Webshops

Perla koffie pads van ah

[quote=quantas schreef op zaterdag 8 jan 2011, 17:44]@ [edit redactie - off-topic].

[edit redactie- off-topic]

volgens jou is alleen de koffie van constante kwaliteit en ligt het aan van alles en aan ts maar niet aan de koffie.....dat is nu bull shit, gaat ondanks alles echt wel eens wat fout en ik ben wel degelijk op de hoogte van productieprocedures, kwaliteitscontroles en klachtafhandeling, wij leveren maatwerk en ondanks de tig controles die tijdens proces worden gepasseerd gaat er toch ook wel eens wat fout.............computers, machines en mensen, niets is perfekt en constant, dat is een onmogelijkheid.
en als er een klacht komt omdat er toch iets verkeerds tussendoor is geglipt wordt daar wel serieus mee omgegaan, en zo hoort het ook.
klant is koning, klant is je brood.

ts is wil op z`n minst het gevoel krijgen serieus genomen te worden en dat is wel het minste dat je als betalende klant mag verwachten........