Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

nb
nbw - 09-01-2011 03:00:52
Geldzaken & Recht

Rabobank

Dank voor je bijdrage. je bevestigd het probleem. beursgenoteerde bedrijven moeten cijfers leveren voor wat dat waard is. coƶperaties zonder winstoogmerk behoeven geen uitleg te geven over bijvoorbeeld risicoportefeuilles zolang de ledenvereniging vertegenwoordigd in de raad van toezicht dit hun goedkeuring heeft. en daar is echt geen criticaster bij.enkel status en geen benul.

en zoek het nou niet bij de toezichthouders. door hun falen zitten we in deze crisis.en ook daar zitten heelgeleerde mensen die wellicht niet mochten optreden.

het lijkt een beetje op de giframp in moerdijk. de autoriteiten verhullen de schade en terwijl de consument bewust niets verteld wordt over wat er daar brandde en wie kanker krijgt en wie niet. en de rabobank was wellicht hoofdfinancier van chemie pack en verdiende tonnen per maand. de cooperatie zonder winstoogmerk zal het nooit hoeven te vertellen.