Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 09-01-2011 13:38:43
Geldzaken & Recht

Rabobank

Oh ja, en rutte is een zendeling van een andere planeet. zo kun je er wel van alles bijhalen zonder zelf aktie te gaan ondernemen. ben je al eens naar de ledenvergadering geweest. heel waarschijnlijk niet.

ben je wel eens naar een aandeelhoudersvergadering van een beursgenoteerde onderneming geweest. zeer waarschijnlijk ook niet. overigens zijn dat eigenlijk helemaal geen aandeelhouders die daar zitten. de meerderheid van die aandelen zijn vaak gecertificeerd en zitten dus in een stichting. van die stichting vormen per definitie altijd bevriende personen het bestuur. wat nou transparantie bij beursgenoteerde fondsen.

dan is in mijn ogen de rabobank, maar ook unive, nog transparanter.

maar ja, rutte is een zendeling van een andere planeet, de mens is nooit op de maan geweest en in rosswell ligt een ufo.