Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

myra1963
myra1963 - 10-01-2011 03:39:34
Garantie & Verzekeringen

Dierenverzekering

Ik heb mijn dieren verzekerd bij proteq. ik moet zeggen dat ik er heel tevreden over ben. de reden voor een verzkering kan ik ook uitleggen. mijn dieren zijnheel belangrijk voor me. ik moet er niet aan denken dat ik een dier zou moeten laten afmaken omdat ik de kosten van de da niet zou kunnen betalen. je kunt inderdaad geld in een potje doen. maar ik weet uit ervaring dat ik daar uit ga "lenen" en wat als er tweemaal een ernstig ziek dier heb? dan zit er nooit genoeg geld in de pot.

als mijn dieren nu wat mankeren ga ik naar de dierenarts en declareer de rekening. voor mij geeft de verzekering het veilige idee dat ik ook in een tijd dat het financieel minder gaat mijn dieren kan voorzien van noodzakelijke medische hulp. ik zie de premie ook als een soort sparen maar......als er nu niet voldoende "gespaard" is (als ik bijvoorbeeld maar 6 maanden premie heb betaald krijg ik toch de uitkering van de verzekering. bovendien weet je nooit wat iets gaat kosten dus hoeveel moet er in je potje zitten? het kan al snel heel hoog oplopen.

kortom ik heb alleen maar goede ervaringen en nog belangrijker de rust dat er in geval van ziekte ik mijn dieren kan laten helpen en niet moet denken heb ik wel genoeg geld hiervoor.

trouwens hoe jonger het dier is hoe kleiner de premie die je moet betalen.