Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

natascha_4810687
natascha_4810687 - 21-02-2011 19:07:05
Auto & Vervoer

Beslagen voorruit

Heb er met mijn auto ook veel last van, vooral als ik medepassagiers heb!
heb een trekkertje in de auto liggen, dus voor ik ga rijden, maak ik eerst hier de ramen mee doorzichtig. vervolgens de blazer op de voorruit met de zonnekleppen naar beneden (weet niet of dat de luchtcirculatie verbeterd ofzo maar dan werkt het sneller dan wanneer ze niet open geklapt zijn). als het tijdens het rijden wat beslaat (wil nogal eens als het regent), doe ik m'n raam een klein kiertje open, dan blijven de ramen ook gewoon doorzichtig.
als ik mensen achterin heb zitten beslaat het weer sneller dus dan mogen ze achter ff met het trekkertje de ramen weer bewerken.
hoop gedoe, maar rijdt wel veiliger dan wachten tot de blazers het opgelost hebben!

heb een paar weken geleden ook een vochtvreter in de auto gezet aangezien de voorruit ook aan de binnenkant bevriest. nou, ehh, die vochtvreter is dus nog kurkdroog! werkt wel goed in huis, maar in m'n auto dus niet zo'n succes.