Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dsigna
dsigna - 10-01-2011 14:21:55
Auto & Vervoer

Beslagen voorruit

Hoi aabhomer,

als u de auto nieuw heeft gekocht is het dan niet verstandiger er eerst eens mee terug te gaan naar de dealer waar u hem gekocht heeft. laat u daar eens goed voorlichten over het gebruik van uw auto en hoe alle bedieningen werken.
bij mij in mij auto heb ik 3 knoppen voor de verwarming/ventilatie. 1 voor de regeling van koud naar warm, 1 voor verschillende standen van ruit tot aan de voeten en een voor recirculatie binnen in het voertuig of voor aanzuiging van buitenlucht. als ik met vochtig/koud weer en/of vochtige kleding in de auto ga zitten beslaan de ruiten ook maar ook als ik de recirculatie knop aan heb staan dan is vocht ophoping op de ruiten bijna zeker terwijl met de buitenlucht er na enige meters al duidelijke verbetering is. misschien is daarmee uw probleem ook een die tot het verleden behoort maar als u het niet zeker weet de dealer zou u altijd verder moeten kunnen helpen zeker als er garantie op zit.