Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eltiena
eltiena - 10-01-2011 14:58:02
Auto & Vervoer

Beslagen voorruit

[quote=invalide schreef op maandag 10 jan 2011, 14:36]oude kranten....

ik leg elke dag een warme krant van de radiator cv thuis in de auto voor het raam, en haal de oude die het vocht opneemt weer weg.
dit is wegens spiegeling wel aan passagiers kant.

deze krant zal al het vocht opnemen dus komt de krant van vandaar morgen voor het raam en dus 1 dag later vochtig in de oud papier bak.

zowel de warmte van de krant die helpt te ontdooien als het droge papier zullen het vocht aantrekken wat de ramen normaal ook doen.


das een goeie... maar ojee!! dat ik er aan moet denke de krant van vadaag op de cv te leggen... dat gaat vast 1 keer goed en dan zit ik al weer in de auto zonder warme krant van gisteren. al bennik niet van gisteren. ... tis al net als met kattegrit in een kous. of een lap met dreft. het past vaak niet in mijn sleur.
maar ik haal wel veel kennis naar binnen hoor!! en ooit zal ik e.e.a. beproeven...dank daarvoor. grote grunniger groet van l-10