Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

j.a.de witte
j.a.de witte - 10-01-2011 15:29:01
Auto & Vervoer

Beslagen voorruit

Enige methoden;
1e= als wissers op ruit vast zitten een beetje ruitenwisser antivries erop en dan geen kans op schade en snel los.

2e= hetzelfde geldt ook als de sloten aan de binnen kant vastzitten,tussen het raamrubber ook idem vleistof en snel is alles weer toegankelijk

3e smeer de deur rubbers vol met fin25,,kleven is dan weg en ook het metaal insmeren,pas wel op het kan vlekken op de kleding veroorzaken maar met x10 is dat er meteen weer uit !

4e= voor de ruit buiten is een vloeistof dat aanvriezen voorkomt (anwb),ook is er een vloeistof om snel het ijs/sneeuw op de vorruit weg te krijgen,dit laat ook een soort film na die een hele tijd beschermd.

5e fin25 is eigenlijk voor de motor als toevoeging bij de oiie ,het dicht de pori-en in de zuigerwanden (teflon) (anwb) en starten is vrijwel geen probleem meer,met name ook door de blijvende beschermende laag en................zelfs minder benzine verbruik !

6e= het doekje voor binnen dompelen in de afwas helpt enigszins.

7e een uit ervaring wetende en toegepaste behandeling (fa. mavom) met het zweedse dinitrol,het is de redding geworden van mijn oldtimertje ! !