Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
dinus - 11-01-2011 00:42:59
Auto & Vervoer

Beslagen voorruit

Ik heb een renault megane scenic, de garage zei dat het aan mij lag dat mijn ramen besloegen, wat ik precies verkeerd deed kon me niet worden gezegd.
tot ik een jerrycan met 5 liter kant en klaar ruitensproeiervloeistof kocht en mijn systeem vulde. na een tijdje hoorde ik het plensen onder de auto. slang was stuk, dat was dus de oorzaak. het is toen veel beter geworden, maar goed is het nog steeds niet. geef mij mijn oude citroen visa dan maar weer, met een paar honderd meter lekker warm en altijd droge ramen (behalve toen ie door roest bij raamrubber achter wat ging lekken-ouderdom)
enne anti-rain helpt niet beter dan afwasmiddel of mengsel van van alles en nog wat maar is veel duurder. ik was mijn ramen, droog ze goed na met een oude theedoek en dan gaat het ook tijdje goed. vaak in file staan en roken en met vieze werkkleren in de auto zitten is ook niet goed voor de schoonheid van de ramen.