Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

te
terpstra - 11-01-2011 02:39:37
Auto & Vervoer

Beslagen voorruit

[quote=hrdwerrorman schreef op dinsdag 11 jan 2011, 02:09]@ terpstra:

de hele winter heb op mijn buiten overnachtende auto nog niet te hoeven krabben.
hoe? nou zo:
voor ik naar bed ga plaats ik op de bijrijderszitting een ventilatorkacheltje schuin naar boven en iets naar het stuur gericht op full power, 2000 watt. snoer van 5 meter gaat regelrecht naar het dichtstbijzijnde stopcontact binnen. vóór ik weg ga (tijdens ontbijt) een kwartier de stekker in het stopcontact en de auto, de zittingen en ook het stuur is heerlijk warm. snoer met grote slagen opgerold en met het kacheltje achter de deur gezet is comfortabeler dan krabben.
geniaal herman. maar wat is nu je boodschap/antwoord aan de vraag steller in deze.? heb je erektie problemen? dan moet je elders zijn. houd het svp . zakelijk en informatief voor de vraagstellers.het aantal auto's wat jij gereden hebt interesseert alleen jou. niet de mensen op deze site.

toen ik nog leasewagens reed en daar heb ik er in 11 jaar zeven van gehad, ging altijd een snelkoker vol warm tot heet water over de voorruit en zijruiten. nog nooit een gebarsten ruit gehad.
maar dan zat ik wel eerst een tijd met koude handen en kont.

h.