Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

poltol
poltol - 11-01-2011 19:16:35
Auto & Vervoer

Beslagen voorruit

[quote=hekkesluiter schreef op dinsdag 11 jan 2011, 18:43]mijn auto (skoda octavia 2001) staat 's nachts altijd buiten naast het huis. tijdens de winterperiode leg ik 's morgens, voor het ontbijt, een haarföhn in de auto met de stand hoog (stopcontact zit aan de buitenmuur naast de oprit). na het ontbijt stap ik in een verwarmde auto met ontdooide ruiten zonder krabben! voor wie de mogelijkheid heeft: aan te bevelen.

@hekkesluiter,

u zet dan toch wel een brandblusser bij de voordeur?
u zult de eerste niet zijn die zijn eigen auto zo in de fik steekt.
vocht en electra zijn geen vrienden.
ook al lijkt de auto droog van binnen als u de fohn ergens oplegd dan is een brandje [door smeulen van de hitte] zo gebeurd.
u krijgt dan wel heel mooie donkere ruiten van binnen. ;-))

dan kan je beter een simpel ventilatorkacheltje nemen en dat op de "hoedenplank" zetten met de stroom/blaas richting naar voren.

vr.gr. poltol