Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vr1944
vr1944 - 13-01-2011 13:50:41
Huishouden & Energie

Kattegrit

Ter aanvulling op mijn bewering over turkije:kattenbakkorrels bestaan van nature uit een natte kleisteen. deze kleisteen worden in een gebergte in turkije afgegraven. omdat dit soort kleisteen alleen in turkije kan worden afgegraven zijn de kleikorrels redelijk uniek. het gebergte bevindt zich bij de zwarte zee en bestaat uit het zeldzame wit bentoniet.
het ruwe materiaal heeft een hoge absorptiecapaciteit als eigenschap. veertig procent van het ruwe materiaal is water. als het gedroogd wordt en je er daarna weer water overheen giet, heeft het zelfs een absorptiecapaciteit van 320 procent! het zijn daardoor dus superabsorberende kleikorrels geworden. deze kleikorrels bevatten alleen natuurlijke elementen zoals silicium, magnesium en aluminium en calcium.
.