Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 13-01-2011 20:55:16
Computers & Telefonie

Muis gaat soms alle kanten op


@willem89:

de reden waarom ik in mijn eerste post meteen over een 'touchpad' sprak is simpel. tegenwoordig hebben vrijwel alle laptops zo'n touchpad (aanraakpaneel). bij de oudere laptops zag je nog weleens zo'n knopje, maar volgens mij zie je dat tegenwoordig niet meer. het uitschakelen van het touchpad was een mogelijke oplossing geweest, maar er is in dit geval dus geen sprake van een touchpad.

mocht je het probleem van die 'onbestuurbare muispijl' hebben terwijl je dat 'knopje' niet aanraakt, dan zal dat waarschijnlijk het probleem niet zijn. het lijkt mij dan eerder een probleem van de muis (of de muismat). ik zou sowieso éérst eens een andere muis proberen. er is vast wel een huisgenoot/kennis/buurman die je even een muis kan lenen. probeer dan ook een andere ondergrond (muismat). wellicht dat dan duidelijk wordt wáár het probleem nu precies zit.

freya