Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

nb
nbw - 15-01-2011 03:24:25
Geldzaken & Recht

Rabobank

Het signaal alles maar weer cash te doen is onmogelijk. want cash is ook maar een stukje papier en de hele westerse wereld is afhankelijk van giraal bankverkeer. er is geen overheidsdienst of energieleverancier oid waarbij je nog je verplichtingen contant kunt voldoen met een stempeltje betaald als bewijs.ben het helemaal met je eens dat als je niet mee kunt doen je pech hebt. en je geldzaken niet meer zelf kunt regelen. oeps je kunt het nogwel zelf regelen maar niet meer zonder pin en computer. jannie van de bank die de deur opendeed opdat je lichaam oud was maar je geest jong, alles is weg. nu moet ik thuiszorg mijn pin vertellen(en dat mag absoluut niet van de bank) zodat ik toch geld krijg boodschappen te doen.

als het ergens mis gaat jammer maar helaas. de overheid is in onmacht en de bank heeft me zovaak gewaarschuwd en ik ben maar 1 van velen en oud dus is de risicoanalyse laag.