Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 17-01-2011 10:36:57
Voeding & Gezondheid

Unicef

Quote: "nieuwe salarisnorm vanaf 2011volgend jaar komt er een nieuwe salarisnorm voor ontwikkelingsorganisaties. een directeur mag dan niet meer dan 124.073 euro per jaar verdienen. deze norm is gebaseerd op het salaris van de directeur generaal van het ministerie van buitenlandse zaken.

wie dat te weinig vindt, kan dat bedrag nog een beetje oprekken. de dg-norm is namelijk gebaseerd op een 36-urige werkweek. wie een 40-uurscontract heeft mag ruim 137.000 euro verdienen.

organisaties die zich niet aan deze norm houden, raken hun subsidie kwijt."

dit komt neer op 477 euro per werkdag (5 daagse werkweek). ik ken veel lezers/lezeressen van deze site die deze bedragen niet ontvangen op hun bankrekening.

en als u wat wilt geven aan het goede doel, kijk dan eerst hoeveel er aan de beroemde strijkstok blijk hangen per uw gedoneerde euro. groet, mg.