Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gsm
gsm - 17-01-2011 10:45:54
Computers & Telefonie

Printer blijft knipperen

[quote=soepkiep schreef op zondag 16 jan 2011, 23:18]alles geprobeerd en het blijft knipperen

het begint op een mechanisch probleem te lijken. beweegt de printkop misschien ook wat wilder heen en weer na het aanzetten van de printer?

bij sommige goedkopere modellen van hp wordt het mechanisme voor het reinigen van de printkop aangedreven door de motor voor het papiertransport. de tandwielen, die nodig zijn voor de overbrenging, zitten op de zijkant van het inktopvangbakje.
soms breekt er bij bepaalde modellen een nokje af op een van de tandwielen aan het inktopvangbakje. de aanleiding kan een teveel aan opgedroogde inkt in het bakje zijn.
de schoonmaak van de koppen mislukt dan steeds en het waarschuwingslampje voor de inktpatroon gaat knipperen. mogelijk wordt hierbij ook nog een vel papier door de printer getransporteerd.