Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sp
spikkel - 18-01-2011 11:01:45
Voeding & Gezondheid

Droge hoofdhuid in de winter

Zooo herkenbaar alleen had ik het in de winter over mijn hele lijf en dan met jeuk.
anti-roos shampoo nooit gebruiken bij een huid die 'beschadigd' is. een echt milde shampoo is niet te koop bij de supermarkt of drogisterij. zelfs babyshampoo is geen milde shampoo. overal zit sodium laureth sulfate in, dit zorgt dat produkten sterk schuimen. groot nadeel, wat steeds meer mensen ondervinden, is dat het heel sterk ontvet en uitdroogt met huidklachten als gevolg.

de tuinen heeft een milde shampoo namelijk e-line balans shampoo. deze shampoo schuimt veel minder dan normaal, dit komt omdat er alleen milde schuimvormers in zitten. bij de reformzaak hebben ze vaak meer milde shampoos maar pas hier ook op voor produkten met sodium laureth sulfate. bij de tuinen lijkt alles natuurlijk, helaas zijn alleen produkten van e-line en sea-line echt natuurlijk. handig hulpmiddel is een logo op de verpakking waar bdih in staat.

na het haren wassen insmeren met sea-line bodybutter, ook te koop bij de tuinen of reformzaak. bodybutter klinkt heftig maar valt heel erg mee. het trekt goed in, zelfs als je een laagje opsmeert om bijvoorbeeld tijdens het tv kijken in te laten trekken.