Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fh
fhe - 19-01-2011 14:50:28
Geldzaken & Recht

Heeft iemand ervaring met mediuscard?

Begin oktober was ik op vakantie in mexico.
ik had daar voor medius card aangevraagd en gekregen, dat was geen probleem.
kosten ? ok dat kan je van te voren lezen , en dat is ook niet het probleem.
maar tijdens vakantie in mexico moest er ,(mja vakantie is altijd duurder) geld worden bijgestort,wat mij zus dan ook namens mij van mijn giro naar het banknummer van medius gestord zodat dat geld op mijn card kon worden bijgeschreven. daar voor had ik op dat banknummer al eerder geld op mijn card gestort, zonder problemen
maar helaas heeft mij zus bij 2 x storting van 550 euro niet helemaal goed de juiste gegevens van mijn card goed ingevuld.
het is inmiddels 4 maanden later,en nog steeds blijven ze domme dingen vragen , zoals naam van bank, code's en dat soort ongein.alle mogelijk gegevens zijn verstrekt aan hun , daar ligt het echt niet aan !!
na 4 maanden krijg ik dus weer briefje of ik even de naam van hun bank kan geven anders kunnen ze niets. gewoon onzin !!

hoe moet ik dit aanpakken??