Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-01-2011 18:38:45
Garantie & Verzekeringen

Wa verzekering tegenpartij geeft niet thuis

Ik zou maar niet op directe uitbetaling rekenen, hooguit een inhoudelijke reactie.

ik denk dat ze hun verzekerde nog niet te pakken hebben gekregen en die aan het bestoken zijn om contact op te nemen. ze wachten natuurlijk tot het laatste moment in de hoop dat hun verzekerde alsnog over de brug komt met info of wat dan ook dat ze willen hebben van hem/haar.

als hun verzekerde zo makkelijk te pakken was te krijgen, was het wel anders verlopen.

ik heb de laatste tijd ook niet zulke goede berichten over de rechtsbijstandverzekeringen gehoord over de afhandeling van schade. ook die hebben "last" van niet erg terzake kundig personeel.

je kan er nog even een gewoon briefje aan de directie achteraan gooien, dat je met spanning uitziet naar de schriftelijke reactie op jouw brief op uiterlijk maandag. dan weten ze dat je er bovenop zit en niet van plan bent het te laten (uit)lopen.

vladja