Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

traporgel
traporgel - 24-01-2011 13:55:10
Voeding & Gezondheid

Croissant van de lidl

Vroegâh, toen ik nog jong was, gingen meisjes naar de huishoudschool, en zo konden ze grondig opgeleid worden tot 'bezorgde moeders'. op diezelfde school leerden ze bijvoorbeeld koken. en leerden ze ook als je alcohol toevoegt aan een nog te bereiden product, dat die alcohol verdampt bij ongeveer 76 graden celsius. nu wil het geval dat afbakbroodjes afgebakken moeten worden op een temperatuur van plm. 200 graden.

nu de quizz: als alcohol verdampt op 76 graden, hoeveel alcohol zit er dan nog in het gereed product als dat product 15 minuten in een voorverwarmde oven staat te bakken op 200 graden.

als u het antwoord goed geraden hebt, krijgt u van kassa een écht certificaat waarmee u de familie kunt aantonen dat u een 'bezorgde & gecertificeerde' huismoeder bent.