Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
anne4 - 25-01-2011 13:30:22
Voeding & Gezondheid

Nieuw bij aldi, gerookte pangasiusfilet

Waarom kiezen voor een vis die ver weg wordt gekweekt. kies voor claresse, een lekkere kweekvis, die in nederland wordt gekweekt. op www.claresse.eu staan verschillende recepten.
claresse wordt op duurzame wijze gekweekt bij drie voormalige veehouders in de peel. de verse vis wordt afgenomen door supermarkten in nederland, waaronder c1000, jumbo, emté en super de boer. het roken van claresse wordt op ambachtelijke wijze en op kleine schaal getest, zegt hendrik colpaert, marketing- en retailmanager bij anova seafood. `het leverde een mooi resultaat op. het is een vrij stevige vis met een neutrale smaak. gerookt komt deze ook goed tot zijn recht.`

anova is nu in gesprek met retailers om de gerookte vis in hun assortiment op te nemen. de eerste reacties zijn naar eigen zeggen zeer enthousiast, omdat supermarkten op zoek zijn naar een alternatief voor paling en het aanbod van nieuwe producten binnen gerookte vis beperkt is. `vandaar dat claresse zeer welkom is.`