Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

birdies
birdies - 25-01-2011 13:47:36
Geldzaken & Recht

De beste glimlach (tanden bleken) geeft niet thuis

Zou wel zo handig zijn als de redactie de topic vanuit discussies even hier naar toe had gekopieerd! teveel moeite blijkbaar.

stacey schreef bij discussies al:

je had berichtje van hansa (bijna onderaan pagina) op forum zelf al wel gezien als ik het goed begrijp ?!
bij deze de waarschuwing ook maar even hier geplaatst:

december 2010 --waarschuwing.
de websites o.a. http://gemakkelijktandenbleken.nl/ en
http://www.debesteglimlach.nl/ zijn pure zwendel.
zij verkopen de producten whitelight / idol-white / ionicwhite / altawhite.trap hier niet in. geef nooit uw credit card nummer op. lees hier ervaringen van engelse klanten die hier ingetrapt zijn. ze zijn nu in nederland aan de slag gegaan........http://forum.viva.nl/forum/list_message/7910722">forum

weinig aan te doen, ordinaire [edit redactie]

bytheway: het is niet zo moeilijk even een logo (in dit geval de cb) op je eigen site te plaatsen. heeft verder natuurlijk geen enkele waarde.

bovendien staan op de betreffende site geen naw-gegevens, in die gevallen is het sowieso niet verstandig om daar iets te kopen.