Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sp
spikkel - 26-01-2011 14:59:46
Computers & Telefonie

Welke printer ????

[quote=kama schreef op woensdag 26 jan 2011, 12:01]verder dan de hierboven gegeven vuistregel: dure printer - goedkopere inkt en andersom komen we niet. nergens vinden we duidelijke getallen.

dan lijkt het me vrij simpel. print je veel dan koop je een duurdere printer, print je weinig dan neem je de goedkopere printer.

als je er niet uitkomt kan het wellicht betekenen dat het lood om oud ijzer is.

tips:
aparte inkttankjes. voorkomt het weggooien van inkt / kleuren die nog niet op zijn. nadeel hiervan is dat er vaak een vaste printkop in de printer zit. als deze kapot gaat kost reparatie meer dan een nieuwe printer. uiteraard zijn er mensen die al 10 jaar zo'n printer gebruiken maar je zal maar de pech hebben dat je printkop net na de garantie stuk gaat.
na de garantietermijn geen originele cartridges meer kopen. die compatible cartridges zijn net zo goed.
weleens gedacht aan navullen ? gewoon de cartridge die in de printer zit bij blijven vullen totdat het printresultaat minder wordt. dat scheelt echt veel geld aangezien je zeker 10 keer na kan vullen.
vergelijk de prijzen op internet eens. kan behoorlijk veel geld schelen.

geen idee wat een printje kost maar maakt het echt veel uit of het 0,8 of 0,9 cent kost ? voor een bedrijf kan ik het me voorstellen maar hoeveel printjes maak je nou eigenlijk thuis. foto's afdrukken is zooo duur dat je dat beter kan laten doen.