Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-01-2011 17:59:56
Computers & Telefonie

Deze site is ernstig vervuild

Ik was ooit wegens faillissement, dus helaas ervaring hoe het niet moet aan de sorteer band van huisvuil gekomen maar dat is dus al weer gelukkig lang terug.

omdat ik geen normale baan kon vinden werd ik dus gedwongen voor mijzelf te starten en omdat ik niet wist wat ik nu wilde begon ik dus meerdere dingen te gelijk en ik zie later wel waar ik mee door zou gaan....

dit is een beetje fout gegaan doordat alles wel redelijk ging lopen en ik gek werd, en wel andere moest vragen mij te helpen.

nu ben ik bezig alle webwinkels die ik afgelopen 12 jaren geopende heb te verkopen dus weer wat rustiger en kan ik van mijn verdiende rust genieten als ze straks alle weg zijn.

wel blijf ik voor 10% eigenaar dus help ze nog steeds.
dit is alleen om de prijs te drukken zodat ze dat makkelijker van hun ex werkgever over kunnen nemen en niet in het diepe vallen.

ik weet na een grote fout dus hoe het niet moet en wil niet dat andere ditzelfde meemaken.

als je mijn leeftijd nu weet begrijp je dat ik gewoon eigenlijk teveel heb gedaan, en daarom overal iets van af weet maar nergens echt expert in ben.

waarom ik deze maand hier als beste sta weet ik ook niet, maar helpen van mensen in nood doe ik nu eenmaal omdat toen ik het moeilijk had ook ik werd geholpen.

ik weiger de namen van de bedrijven te noemen omdat ze nu een andere eigenaar hebben of binnenkort krijgen en ik wil mijn oude personeel niet voor de voeten lopen.
afspraak = afspraak en daarom noem ik dus niets!