Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eenigma
eenigma - 28-01-2011 19:37:35
Voeding & Gezondheid

Kosten van het gebruik van een aed komen voor rekening van de eigenaar/beheerdervan het apparaat

Wat een verhaal te zot voor woorden gewoon dat de vereniging voor de kosten van het redden van een leven zou moeten opdraaien. dit systeem deugt gewoon niet, nu weet ik niet over wat voor soort vereniging je het hebt maar ik zou voor jullie het apparaat wegdoen aankloppen bij de gemeente met dit verhaal en deze vragen uit de algemene middelen de kosten te vergoeden, schakel politieke partijen in, schrijf naar het lokale krantje, bel je lokale tv-station met dit verhaal en ik ben er zeker van dat je aandacht krijgt en zo vast wel een oplossing voor dit probleem.

als de kosten door de zorgverzekeraar worden vergoed zoals invalide hierboven stelt dan is dat mooi maar stel je reanimeert met het apparaat en de persoon overlijd alsnog dan wil je toch niet de familie lastig gaan vallen met vragen over de zorgverzekering om je kosten te kunnen declareren.

een laatste mogelijkheid zou nog zijn dat het apparaat gesponserd wordt door ..........

tja dat wordt toch lastig, de drogist of apotheek gaat nog maar de slager wordt een beetje raar en de snackbar zou een fraaie paradox zijn. zie je het voor je dat er een sticker of poster bij de aed hangt met de tekst: "deze aed wordt gesponserd door snackbar "de vette hap"..........". nee, richt je maar op de gemeente, de lokale overheid waar je woont om mee te beginnen en geef er zoveel mogelijk bekendheid aan door het overal te vertellen, start bijvoorbeeld een hyves over dit onderwerp en als de gemeente niets voor je wil doen stap dan naar de nationale ombudsman. in mijn visie is het ook in het belang van de gemeente dat er adequate eerste hulp geboden kan worden.

heel veel succes gewenst en laat eens horen hoe het verder gegaan is,

vriendelijke groeten,
enigma.