Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-01-2011 23:29:49
Computers & Telefonie

Deze site is ernstig vervuild

De e-mail berichten die ik met de redactie gehad heb:


datum:8-3-2010

beste ikbenik,


om op uw open vraag in te gaan. de site had en heeft geen editknop, omdat deze gebruikers niet alleen de mogelijkheid om fouten te herstellen maar ook om teksten, vragen etc. te verwijderen waardoor de context van topics kan wegvallen. als daar een dringende aanleiding voor is kan een ieder een vervolgpost doen met zijn aanvulling of correctie. ook is er de mogelijkheid om de redactie te mailen om vragen of bijdragen weg te halen, als daar aanleiding voor is.

de vernieuwde site is nog maar enkele maanden online. uiteraard gaat de redactie de nieuwe site evalueren, inclusief het verzoek om een editknop.

mocht u in de toekomst vragen hebben die voor de redactie zijn bestemd, dan kunt u ze rechtstreeks bij ons kwijt via het contactformulier of op kassa-online@vara.nl.


met vriendelijke groet,
redactie kassa-online


mijn tweede e-mail:



verzonden: dinsdag 5 oktober 2010 23:33
aan: kassa-online
onderwerp: diverse vragen/klachten over het forum.


bericht:

als zeer ervaren forumgebruiker en intensieve forumgebruiker van uw forum heb ik als gebruiker toch een aantal klachten/vragen:

- als eerste missen wij een edit knop, waarbij we een typefout kunnen corrigeren. een dergelijke functie is te beperken tot bij voorbeeld 15 of 30 minuten na plaatsing (hierover heb ik al eerder een vraag gesteld.)

- ten tweede zou het handig zijn om een quote knop te plaatsen (hierover heb ik ook al eerder een vraag gesteld.)

- ten derde zou een poll-functie handig zijn.

- ten vierde mis ik zelf een smiley functie.

- ten vijfde mis ik een mogelijkheid om plaatjes of foto's te plaatsen.

- ten zesde hebben diverse forumgebruikers aangegeven voor een mogelijkheid van persoonlijke berichten naar elkaar te kunnen sturen.

als zeer ervaren phpbb gebruiker (ik beheer zelf ook diverse forums en websites, welke ik zelf die ook ontworpen en opgebouwd heb) weet ik dat de punten die ik aangeef gemakkelijk uit te voeren zijn.
hierbij wil ik u ook vragen om niet als webdesigner en redactielid te kijken, maar door de bril van een forumgebruiker.

wachtend op uw antwoord,

met vriendelijke groeten,


**********
aka ikbenik




het antwoord:


beste *********,

bedankt voor uw ideeen. wij zullen uw punten meenemen in de evaluatie van de kassa-site. overigens is het al mogelijk om te quoten, deze mogelijkheid is er al enige tijd. u kunt zowel de vraag als een reactie quoten.

met vriendelijke groet,

kassa-online


de reden dat ik deze berichten plaats, is om antwoord te geven op de diverse vragen die gesteld worden/werden omtrent de diverse functionaliteiten van dit forum.