Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-01-2011 09:31:19
Computers & Telefonie

Deze site is ernstig vervuild

Beste nbw,

zoals ook al door anderen is aangegeven, is het goed om de ts te kunnen helpen met een eerlijk advies. ook vind ik het een prima zaak als er van gedachten wordt gewisseld om zo tot een oplossing te komen. of dit nu door een ervaren forum deelnemer is of door een bedrijf dat het beste met de klanten voor heeft om die echt te helpen.

aan de andere kant moet ik je ook gelijk geven, er zijn bedrijven die ik ook heb gezien op het forum die echt een verkooppraatje houden om hun zaak te promoten.
helaas is zie ik maar ongetwijfeld ook de andere ervaren experts dat deze niet ten goede komen van de ts..
de moed zakt mij dan een beetje in de schoenen omdat het bij mij overkomt als halve informatie, die enkel voor de handel goed is en niet volledig ten goede komt voor de vraagsteller, terwijl ik wel vind dat die persoon er recht op heeft.

dus je vraag of je te wantrouwend bent, vind ik heel begrijpelijk en op dat punt deel ik je mening wel.