Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

librachick
librachick - 29-01-2011 15:58:40
Geldzaken & Recht

Wat te doen tegen fiad incasso?

[quote=pino123 schreef op zaterdag 29 jan 2011, 14:25]heb jij een bevestiging gekregen dat het abonnement inderdaad is opgezegd?
ander szal het een moeilijk verhaal gaan worden!
nou ik heb wel een bevestiging gekregen van het telefoongesprek en heb daarna geen kinderfun dingen meer ontvangen, dus vanuitgaande dat het goed zit, maar na een hele tijd pas een een of andere brief te ontvangen dat ze alsnog 1 maand hebben gerekend, en dat dus is opgelopen vind ik niet kunnen, en bel ik krijg ik een voice mail, en dus mail ik en fax ik en daar heb ik als antwoord een malafide incassoburo die nergens op reageerd alleen eens in de zoveel tijd een brief sturen en dan het bedrag zo hoog maken dat het volgens mij zelfs niet eens mag wettelijk gezien dan, ik vind zoiets niet kunnen. en volgens mij klopt er ook helemaal niks van. dus laat ik het rustig voor komen mocht ik een dwangbevel krijgen. want leg met alle plezier uit hoe de vork in de steel zit aan de rechter.