Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

po
poes32 - 31-01-2011 14:03:36
Garantie & Verzekeringen

Taxatiekosten autoschade verhaalbaar?

[quote=vladja schreef op zondag 30 jan 2011, 17:10]25% van € 750,-- is € 187,50 is wat je mis loopt door het via de casco-verzekering te claimen. dat is - voor mij - een te "leuk" bedrag om te laten liggen.

als de bumper vervangen moet worden, bestaat ook nog de mogelijkheid voor een aantal automerken om dit te doen door een niet-merkgebonden exemplaar, wat goedkoper is. of, maar die kans is veel kleiner, door een nog goede "tweedehands".

vladja

kijk, hier heb ik nu wat aan. is allemaal totaal nieuw voor me. maar ik kan dus zelf contact opnemen met de verzekeringsmij van de tegenpartij. ik heb namelijk netjes het formulier naar mijn verzekering opgestuurd. mijn bumper hoeft niet vervangen te worden maar heeft lakschade. ik ga van de week eens met ze bellen. bedankt! het expertisebedrijf zei nl dat de schade rond 750 euro (taxatie met blote oog dus nog niet officieel) is en hiervan dien ik dus zelf die 85 euro nog eens te betalen + zoals jij zegt die 187,50.