Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-01-2011 15:08:54
Geldzaken & Recht

Rente incasso

@ maaike,
een link naar het nieuwe, door u aangemaakte topic mag best wel hoor. onbeleefd vind ik dat niet, aangezien het om een nauwverwant onderwerp gaat en hier al sinds maanden niets meer is gebeurd.

wat ik niet begrijp is dat uw gkb u niet met een fatsoenlijk advies heeft weggestuurd. het is de typische 'hopelijk zijn we die snel kwijt, want we willen naar huis' mentaliteit. volgens mij bent u hier echt bij de verkeerde persoon beland.

het gehele krediet omzetten is natuurlijk onzin, geen enkele bank wil in uw situatie het risico dragen en zeker niet tegen een lagere rente. de juiste weg is inderdaad een gedeeltelijke kwijtschelding, tegenover een direkte aflossing van het restant. daarvoor is het krediet van de gkb bedoeld, maar dat moet u evengoed kunnen afbetalen.

met het krediet van uw kennis kunt u een afkoopregeling aanbieden, zodat u minder af moet betalen, maar laat dat een schuldhulpverlener doen die uw rechten kent en weet hoe hij met banken moet verhandelen.