Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 31-01-2011 15:12:47
Geldzaken & Recht

Interbank/antera incasso

Ik zou niet weten hoe je schoonmoeder in de geldleningsovereenkomst wilt krijgen. dat gaat niet lukken en is volstrekt overbodig. zet vooral in die geldleningsovereenkomst niets over schoonmoeder en haar potentiele erfenis. dat gaat alleen maar problemen geven.

die 6% is de rente die je jaarlijks over de openstaande hoofdsom zou moeten betalen. in de praktijk betaal je echter in maandelijkse termijnen. wellicht is het handig om er een annuïteitenlening van te maken. dan betaal je maandelijks zowel rente als aflossing. in het begin veel rente en weinig aflossing en naar mate de tijd verstrijkt steeds meer aflossing en minder rente. je maandbedrag blijft dan echter wel hetzelfde.

als een kennis jullie geld leent zit je met dezelfde spelregels.