Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
maaike81 - 01-02-2011 11:12:55
Geldzaken & Recht

Interbank/antera incasso

@hrdwerrorman

bedankt voor uw reactie.

het is echt niet om de schuld op een ander te schuiven, maar voor €25.000 bestaat de schuld uit failliesement bedrijf.....€10.000 heeft mijn stiefvader op mijn naam opgenomen. ik was nog jong, werkte in de productie, waar ik goed verdiende.
ik lette er er niet zo op wat pa nou precies deed met mijn centen en gegevens....helaas.

tijdens de relatie zijn bij het kopen van onze woning (6 jaar geleden) de schulden samengevoegd.....en ja, toen héél dom €15.000 erbij opgenomen om de verbouwing v.d woning te voltooien.
op dat moment staarden wij ons blind op dat we zo snel mogelijk in ons huis wilden en dachten niet na bij de torenhoge last die we op ons namen.
zo komen wij dus de €50.000 schuld.....deels te verwijten..deels niet.

waar de schuld aan te wijten is, is nu niet mee op te lossen, verleden tijd...domme fouten.
wel proberen we het nu zo goed mogelijk op te lossen om toch nog een goede toekomst voor ons en vooral voor onze kinderen te creeren.