Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-02-2011 23:00:21
Huishouden & Energie

Trommel van aeg lavamat wasmachine draait niet

He dude,

dit topic is meer dan een jaar oud en ook al meer dan een jaar geen reactie op geweest. het staat er alleen nog als naslagwerk.

wat jij doet is een nieuw topic openen binnen een oud topic. buiten dat het niet netjes is t.o.v. topic starter, zal je vraag niet veel mensen meer opvallen. het heeft ook niet veel zin, omdat het over een heel andere machine gaat dan die "gesaboteerde?" van jouw. jij hebt een aeg lavamat w 1540 en het topic gaat over een aeg lavamat w 1450.

de enige overeenkomst welke in de type aanduiding zit, is dat het beide wasautomaten van aeg betreft.

wees slim en open voor je probleem zelf een nieuw topic. plaats hier dan nog even een verwijzing naar je nieuwe topic. geef in dat nieuwe topic dan meteen even aan wat de klacht aan je machine is wat jij aan sabotage wijdt. dat is wel zo duidelijk en misschien zit die sabotage door je ex alleen tussen je oren en is er gewoon een defect aan. dat kan ook nog!


h.