Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dobby
dobby - 02-02-2011 23:10:04
Voeding & Gezondheid

Verse eieren

[quote=abarth schreef op woensdag 2 feb 2011, 22:18]de supermakrt dwingt ons op deze wijze meer te consumeren, of eten weg te gooien als het over de datum is.
zodoende komen we weer sneller terug.

ach.. vroeger stond er geen datum op de eieren.. en waren ze echt even lekker hoor..

en de een zegt dat eieren in de koeling bewaard moeten worden, de ander niet (en ze staan in de supermarkt ook niet koel), of nog leuker laatst ergens gehoord dat ze zodra je ze thuis hebt *wel* in de koeling moeten (maar in de supermarkt dus niet? apart...).. dusseh.. zolang ze niet uit elkaar spatten als je ze aanraakt (dat was een experiment van 3 weken op de verwarming.. slecht idee.. trust me..)

maar als je iedereen wilt overtuigen dat ze niet goed zijn - dan gewoon iemand aan een gekookt ei laten ruiken.. succes bijna verzekerd *smirk*