Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vladja
vladja - 03-02-2011 13:17:40
Geldzaken & Recht

Ultraglass emmen

Ik heb even gebeld met het kantoor van curator (zelf niet aanwezig). er loopt nog een hoger beroepszaak tegen de faillissementsuitspraak. maar voorlopig ligt er de faillissementsuitspraak.

voor zover na te gaan, was er niets bekend van het inschakelen van een incassobureau, maar misschien dat de curator er persoonlijk zelf meer van wist. het wordt doorgeven.

het is echter hoogstmerkwaardig als een curator nu al een incassobureau zou inschakelen, terwijl het hoger beroep nog loopt. het inschakelen van een incassoobureau op zich is al merkwaardig, je verwacht dan eerder gelijk een bevoegde instantie als een deurwaarder en geen tussenstap met een incassobureau in geleen. lekker dichtbij! een incassobureau kan alleen maar dreigen en briefjes schrijven heeft verder geen enkele macht. ik kan ook een bordje met "incassobureau" op mijn voordeur spijkeren en ik ben een incassobureau.

van de site van het incassobureau:

door onze transparante en 100% no cure no pay werkwijze is het altijd rendabel relatief kleine vorderingen trilandia incasso uit te besteden. wij zijn dan ook gespecialiseerd in high volume incasso oftewel bulkincasso. . zie: http://www.trilandia.nl/index.html"> hier....

voor mijn gevoel klopt hier iets niet, sterker nog mijn speurneus zegt: dit stinkt!

vladja