Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-02-2011 12:12:43
Geldzaken & Recht

Niet besteld, niet ontvangen toch betalen?

Best mevr. hanini,

wij hebben geprobeerd om uw gegevens in ons systeem op te zoeken om zo contact met u op te nemen maar kunnen uw gegevens niet vinden, zou u deze willen sturen naar info@evelinecosmetics.nl? wij zullen het bovenstaande dan met u oplossen.

voor de volledigheid wijs ik u (en lezers van dit forum) erop dat wij voordat u brieven van q-collect kreeg u al 2 mailtjes van ons heeft gehad en 1 brief. hierop is niet gereageerd en pas als u een brief krijgt van q-collect reageert u. dit is uiterst vreemd. het zou inderdaad kunnen dat iemand anders onder uw naam een bestelling bij ons heeft gedaan... helaas gebeurt dit zo nu en dan en het is voor ons bijna onmogelijk dit tegen te gaan. mocht het zo zijn dat u inderdaad geen bestelling bij ons heeft gedaan zullen wij dit natuurlijk recht zetten. maar voordat we dit doen wil ik eerst het 1 en ander met u checken want de producten zijn wel degelijk op uw adres afgeleverd dus waarom heeft u hier geen melding van gemaakt. kortom uw bovenstaand verhaal is wel een beetje kort door de bocht en de werkelijkheid zit wel iets anders in elkaar.

neemt u even contact met ons op?

vr.gr.
eveline cosmetics