Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edwardus
edwardus - 05-02-2011 13:47:49
Elektronica & TV

Kijk en luistergeld

Beknotting van het recht op vrije ontvangst dat zie ik ook niet. het is nog steeds mogelijk deze zenders zonder extra kosten te ontvangen, alleen je moet wel iets hebben om dat mee te ontvangen. behalve tv en ontvanger heb je in geval van canal digitaal een smartcard nodig, kabeltv, iptv en digitenne kun je ook niet kosteloos ontvangen, de wetgever heeft n.l. helaas nagelaten om ervoor te zorgen dat je via de analoge ether deze zenders moet kunnen blijven ontvangen, dus je zit sowieso altijd vast aan een ontvanger of een modem indien je via internet kijkt.

nederland 1/2/3 zijn niet verstopt achter de decoder, maar je hebt wel een geregistreerde smartcard nodig. de prijs die je betaalt heeft niets te maken met omroepbijdrage of iets dat daar op lijkt, het is gewoon de prijs van het vehikel waarmee je dit wilt ontvangen.