Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-02-2011 14:25:12
Computers & Telefonie

Mediamarkt reparatie"service"

Ook ik heb hetzelfde probleem .. laptop asus gekocht bij mediamarkt begin 2010 (om en nabij de 850 euro), na enkele maanden begon ook het beeldscherm te flikkeren.

waarschijnlijk is het enkel een connectie van scherm naar videocard die niet helemaal goed meer functioneert. (dit denk ik tenminste: als ik onderkant van scharnieren aandruk met vingers is het scherm gewoon helemaal perfect). leuke hieraan is openmaken van je laptop is geen garantie meer!!! (dit heb ik in het verleden wel meer meegemaakt bij een andere grote concern zoals mediamarkt!)

nu wou ik vandaag deze laptop laten maken bij een erkend ict specialist (ik ging er van uit dat mijn garantie al was verlopen bij mediamarkt), dit is dus niet het geval.

wat ongeveer de kosten zouden zijn bij de erkende ict specialist bij bovenstaande probleem zou om en nabij de 60 euro kosten en dat inc. onderzoekskosten.

als ik dit allemaal lees .. (plus het fijt dat me laptop door de erkende ict specialist op twee dagen max weer retour zou zijn) vraag ik me echt heel erg af of ik al deze stress en toestanden wil of toch gewoon 60 euro betaal en er klaar met ben!

is hier trouwens nog een vervolg op gekomen vanuit mediamarkt?? hoe is dit afgelopen verder?