Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

re
reddice - 09-02-2011 18:48:18
Geldzaken & Recht

Flexibele feestdagen

Er worden een hoop zaken bij het onderwerp betrokken. van moslim feestdagen, tot de oorsprong van het christendom. allemaal leuk en aardig om te lezen hoor, maar laten we ons tot de kern van de zaak beperken: willen we nu wel of niet onze vaste feestdagen inleveren? willen we ons deze door de overheid laten afpakken en vervangen door snipperdagen? nu krijgen we nog dubbel betaald op het moment dat we op een vaste, vrije dag werken. straks niet meer?

we behoren tot de rijkste landen van de eu. daar staat tegenover dat we ook de minste feestdagen van alle eu landen hebben. we betalen flinke btw bedragen. daarnaast zullen we binnen korte tijd waarschijnlijk zullen moeten doorwerken tot onze 67ste (of ouder) en het ooit alom geprezen nederlands onderwijs zijn we langzaamaan de grond in aan het boren zijn door belachelijke experimenten en bezuinigingen. de nederlandse gezondheidszorg lijkt op dat van een bananenrepubliek. waarom staan we toe dat we ons op alle gebieden kaal laten plukken, terwijl daar geen reden toe is? waarom moet een van de rijkste landen in de eu een verhoging van de winst- en omzetmarges van bedrijfen nastreven en niet het welzijn van zijn burgers? waarom lult iedereen op dit forum zo over onrechtvaardigheid van de politiek, maar laten ze partijen als de sp en groenlinks aan de zijlijn toekijken? waarom stemmen op de vvd en pvv die geen enkel belang nastreven behalve dat van de grote ondernemeningen waar straks rutte & co mooi komen te werken als hun termijn voorbij is?