Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marije318 - 11-02-2011 10:13:16
Geldzaken & Recht

Bank schuld + losse schulden, hoe los ik het op

Bedankt voor jullie reacties, maar dat is voor mij geen oplossing.
ik heb 2 jaar geleden al een aanvraag gedaan bij het gkb via de gemeente waar ik woon. ik heb anderhalf jaar zitten te wachten, en toen ik dacht dat alles geregeld was zodat te minnelijke schuldsanering kon gaan lopen, moesten er nog weer dingen gebeuren bij de advocaat , en zouden we weer een halfjaar verder zijn. terwijl de schuldeisers klaar stonden ons huis leeg te halen. uiteindelijk zaten we nog dieper in de schulden omdat ze 1,5 jaar alleen de vaste lasten hadden betaald en de schulden bleven lopen. en nu in een jaar tijd heb ik meer gedaan dan de gkb zelf. ik vind het gkb een goed initiatief maar ik heb daar echt geen goedde ervaringen mee. ik leef op dit moment van de zelfde norm als waar we van leefde toen we ons geld afstonden aan de kredietbank, en dat lukt me wel.

wat ik niet snap ik dat de schuldeiser (weggemans) niet akkoord gaat met mijn voorstel eerst 200 te betalen en na een half jaar 400. terwijl wanneer ik de schuldsanering in ga ze veel minder geld zullen gaan krijgen. ik neem in toch verantwoordelijkheid voor de schuld, en dit is echt een keihard antwoord na een jaar zo hard werken.